Royal Canin, gezondheidsvoeding in droge brokjes of als natte voeding

Vier belangrijke parameters zorgen ervoor dat natte voeding aan dezelfde hoge eisen voldoet als droge voeding van Royal Canin, een hoogkwalitatieve en goed verteerbare gezondheidsvoeding op maat van uw huisdier:

 • 1

  Voedingsstoffen boven ingrediënten

  Voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen worden heel precies uitgebalanceerd om tegemoet te komen aan de behoeften van elke individuele kat (jong-oud, kort-langharig, gesteriliseerd, gevoelig voor haarballen …).

 • 2

  Kwaliteit van de grondstoffen

  Een strenge selectie van de grondstoffen en een uitgebreide controle op verschillende niveaus zorgen voor een gegarandeerd hoge kwaliteit van onze leveranciers en grondstoffen.

 • 3

  Hoge verteerbaarheid

  Dankzij een strenge selectie van deze grondstoffen kunnen we een hoge verteerbaarheid bieden. Voeding die goed verteerd wordt, laat zich merken in een goede ontlasting en mooi glanzende vacht.

 • 4

  Precisie

  Elke huiskat heeft zijn gevoeligheden, waarbij een gezondheidsvoeding op maat precies de juiste voedingsstoffen kan aanvoeren ter ondersteuning van deze individuele gevoeligheden. De aanwezige voedingsstoffen worden bovendien precies geanalyseerd om te garanderen dat steeds dezelfde hoeveelheid aanwezig is, zak per zak.

Droge voeding, natte voeding of een combinatie van beide?

Klik om te vergoten

Wist u dat vandaag de dag 60% van de katteneigenaars zijn/haar kat een combinatie geeft van droge en natte voeding? De keuze tussen droge voeding, natte voeding of een mix van beide zal beïnvloed worden door de voorkeur van de kat, maar ook door uw kennis van de voordelen die elk van beide formules kan bieden. Zowel droge voeding als natte voeding biedt immers voedingsvoordelen voor de kat, zeker als beide hoogwaardige gezondheidsvoedingen zijn. Het is erg aannemelijk dat een mix van beide voedingen de beste keuze kan zijn om tegemoet te komen aan de individuele behoeften en voorkeur van de kat!

Hoe voeden ?

Kiest u voor een combinatie nat+droog? Zorg er dan voor dat u voor een hoogkwalitatieve gezondheidsvoeding kiest als u natte voeding wilt bijgeven. De natte voeding van Royal Canin garandeert dezelfde kwaliteitseisen voor zowel natte als droge voeding, want alleen door gezondheidsvoeding te combineren met gezondheidsvoeding kan je het beoogde resultaat bereiken!

Wij raden aan om de hele dag droge brokken voor uw kat ter beschikking te stellen en dit te combineren met 1 pouch natte voeding (’s morgens en/of ’s avonds).

Let op dat u goed op de zak kijkt hoeveel u van zowel de droge als de natte voeding mag geven. Het is erg belangrijk om het lichaamsgewicht van uw geliefde kat optimaal te houden! Weeg de brokken daarom goed af en volg de richtlijnen van uw dierenspeciaalzaak of dierenarts.

Vergeet bovendien niet om steeds vers drinkwater ter beschikking te stellen.

Hoe FBN combineren met natte voeding ?